Sunday, October 16, 2011

(Lakaran Kehidupan...ep.16) Bila Lelaki Dewasa Memakai Busha Legging... HOWT!!! =)

Assalammualaikum semua... dan selamat bersua kembali...
LOL


oklah, di awal pagi, mood entry kali ni sgt happening.. sbb sume chingu(s) saya dah berbaik, dan sudah saling memaafi.. (gittewwwwwwwwwwwww<----- panjangnye, mcm ada maksud len ja.. huhu)

ah, lantak la... msg2 da besau... buatla ape kau nk buat.. ok, berkenaa tajuk kita pada hari ini ye tuan2 dan puan2, saya ingin bertanya adakah anda tahu apa itu 'Busha Legging'? jeng2.. kalau x tau, meh Yeorim tepek kan contoh.. taraaaaa:
 
wahhh, banyaknye pilihan... =)

ha, skang ni mmg tgh femes baby2 kita memakai busha lengging neh.. tp x ketinggalan juga golongan dewasa.. ce anda bayangkan ghope oghang beso make bushe lengging~ haha dah bayangkan?? ok, now ce bayangkan baby boy pakai busha legging dgn corak kepala harimau di bontotnya... lalalala dah?
 
kiuteeeee~
skang, ce bayangkan bapak kpd baby itu memakai busha legging yg bercorak belang rimau... jeng jeng jeng~ HOWT stuff gile kan....! haha ape? korg x caya ada busha legging utk laki dewasa?.. ada la.. aku tau kt mana ada jual.. haha meh aku tunjuk contoh:
 
semart kan.. ni legging tau, bkn jeans

 mesti hot kalau jejaka2 pakai ni..
 
simple je... perlukah pic kepala bear didepannya??

 
sangat elegan.. sesuai dipakai begitu shj... =)

 ni legging td gak.. (mls nk drag pic..)
 
biru.. baru la nmpk blue...

 
kalau pakai ni, mesti legi jelas dan nyata.. ehem2.. haha

ha... comey kan.. skang, kita tgk design yg sexy sket... howt!
 
haaa, ketat2 cenggini ni i suke... lalalala

 
wah, coraknya... not my taste..

anda masih mau??? nk tgk yg betul2 seksi kah?? aiyoooo... gersang nye korg.. oh tidak!!! blog ini tidak akan memaparkan imej2 yg kurang sopan... tapi... cube KLIK SINI Bukak new tab..

haha, cantik kan? ok, papehal.. kalo korg nk tgk gak pic strusnya... cecube, cecuba, acu cube tera klik setterusnya...


taraaaaaaa..... sepatutnya dorg kena pakai cmni:

 
sopan je... lutut tu aurat lelaki ok..

 
verry the korea... =)
TAPI>>>>>>>>>>>>>
yang ni plak nk tiru baby... btw, jgn tgk lama2.... tgk seluarnya, bkn pd ............. nye... hahaha





 

amacam? korg ada beran pakai cmni??? utk laki2 la... br la teserlah kegagahan.... apa barang men rugby pakai tight gelap, then sarung short.. pakai yg mcm atas ni baru ma melertszz... haha adoyai.. ok lah, dats alll tata~


No comments:

Random Posts