Wednesday, November 30, 2011

[ IKLANSAJE ] GET READY!!! AMARAN!!! Entri ni akan buat anda tak berkelip mata dan berasa ghairah!

salam~
korg kali ni nk buat entri 'short n sweet' je.. jemput tgk2 dan shopping koleksi jamtangan yang trendy dan cun! harga pun murah2 je =) ckp banyak x gune kan, so, meh aku tepek pic2 yg akan bikin korg punye air liur meleleh! ~~~ hoho link utk shopping:
jamtanga cantek2 >>> Einqa Repliqa
koleksi brooch yg vogue~ >>> Cendana Collections

layan pix ney~~~~  KLIK GAMBAR OK~

 




 
G-Shock Robotee Replica~ nais!




 
Grand Brooches from Cendana Collections


 



 




jam Angry Bird!!!


















 







haaa, ni seseuai utk yg x ske pakai jam tgn, bleh ganutng kt pouch ke..purse.. =)
























ape lagi guys!! jom shopping lorrr!! banyak lagi yg x paste pic kt sini... aiyoooo x larat korg nk nengok nnt...~~~~~~

Random Posts