Thursday, May 27, 2010

(kurasakan sekarang...ep.13) Cuti... buat pe?

Huh,
Cuti semester yg panjang skali...
Tatau nk buat ape la....
Tp bg yg kerja, bgus2... cam aku ni... huhu
keje ape? rahsia... yg penting halal la... huhu~

ok... actually aku pun makin bimbang gak ni... berat da smakin bertambah... suar jean pun da stat ketat2 ni... haha.... maknanya mase cuti, jumlah kalori yg terbakar lebih sket la dr mase kt kampus. OMG! help me...

walopun da beberapa season tgk The Biggest Loser, mmg best tgk cabaran demi cabaran... tapi yg hado... adakah kita ikut sgala petua2 n tips itu????

Nampaknya.... mcm x je... haha. tulah ape nk jd xtau...

Ato, fenomena ni hanya berlaku pd aku sorg ato anda juge? kalo anda pun melalui yg sama, sy ucapkan tahniah coz ana normal.. haha... ok.. skang tgh keje... tp curi2 utk post entri br... bnyk sbnrnya dlm kpala ni... tp, nnt la dulu.... ok... tata~
x sbr nk tgk TBL asia season 2.. nk join tp berat x lepas pulak... haha wee~~~

Wednesday, May 19, 2010

(Tirai Privasi...ep.5) Serlahkan keterunaan anda! =)

hype!
salam sejahtera sume...
ok hr ni sy nk kasi tunjuk ajar sket, khas utk teruna2, yg inginkan kehidupan yg selesa aman damai tapi penuh sempurna... haha~ ape aku merepek pun aku xtau.....

entri kali nk share ttg satu resepi utk kesenangan masa depan kita sume... knapa aku highlight kpd truna2 je? sbb teruna2 ni kdg2 .... bukan mls tp bz dan x ckup mase... haha so hr ini saya akan ajar anda cara2 melipat baju dgn pantas dan bergaya, tp kemas dan teratur... wakaka~

sila rujuk picca2=>;
what?
x nampak sgt....
ok kita rujuk pic seterusnya... mungkin lg senang kot =>;

Friday, May 14, 2010

(kuis2 memori lalu...ep.10) I luv u GURU!

16 mei 2010!

istimewanya hari ini, hari yg istimewa tok sume insan yg bergelar guru. x semestinya guru akademik, guru tari, guru senamrobik, dan sume yg yg pernah berkongsi ilmu dgn insan lain.

huhu~ teringat la knangan dulu2, bila kita ckp ttg hr guru je, mcm2 xtvt yg diadakan.. utk aku yg x berbakat ni, dr zaman skolah rendah lg men taram je buat persembahan... tp yg paling aku ingat persembahan
mase hari guru di SEMESTA. mase tu aku form 4 x silap, x pon f5 la.. time tu tgh femes n demam ngan mawi af3. so, tarian mase tu adalah lagu Aduh Saliha. haa~ bayangka.... haha (zaman skola la...)

Monday, May 10, 2010

(Refleksi Diri...ep.3) Apa Yang akan Anda Lakukan????

Weee~~~
Berhabuk da~
br berhabuk, blum bersawang lg blog ni... skang aku sedang berada kt kampung, kt lipis pahang.
ha, sape nk suh aku kim salam kt Dato' Siti Nurhaliza, boleh la bgtau aku..... haha umah blakang umah aku je.. huhu

wokey, kali ni bukan entri yg serius, juz nk skadar isi masa lapang.....
bg anda pic 1st ni dulu.....>
apekah yg pelik? ni adalah bangku simen di kolej kediaman Kelima (dayasari) UM... eh ada sumthing la...
zoom sket ok....>
hurm, dapat detect x ape yg pelik? blum lagi? menda ni xde la peik pon, tp jrg2..... kui2..
zoom lagi ok?

Random Posts