Sunday, August 29, 2010

(Satzim' s Highlight...ep.7) ~Santek Brooch~ JOM like page CENDANA COLLECTION.

PENGUMUMAN!!!
aku tau korg sume mesti ade FB kan... ape kata kita pakat ramai2 like page FB Cendana Collections.

Apekah Cendana Collections ini???
Wokey, korg kena like dulu la, baru tau ape isinye.

Bila korg suda like, jgn lepaskan promosi2 dr semasa ke semasa Cendana Collections.
Bukan ape, rasa cam terganggu je entry2 blog aku ni dgn promosi brooch2 ni kan.. So, lepas ni kalo nk tgk brooch design br dgn harga yg rendah, trus tgk di page ini. tau2

Tak hairan kalau lelaki yg like page ini, coz lelaki juga perlu berdamping dengan wanita kesayangan .. So, knapa tidak lelaki2 turut like page istimewa ini.. Nnt korg bley buat hadiah utk ibu/mak/makwe n pape la...

Panjang lebar nampaknya, cakap je x guna. JOM LIKE page ni sekarang...

Atau paling mudah, KLIK banner FB Cendana Collections  di sebelah kanan skrin.. Terima kasih!

Wednesday, August 25, 2010

(Satzim' s Highlight...ep.6) ~Santek Brooch~ DOUBLE Lelong Sale! Variasi Kerongsang Kristal dan Mutiara, Gaya 2010.

LELONG SALE!!!
Order sekarang!!!
Lelong Sale -1

 KOD item A-P  Brooch bunga saiz 20sen,
3 biji utk RM10. (MURAH gile~)
KOD Item Q-X, Brooch Bunga Saiz 10sen,
4 Biji utk RM10. (BERBALOI2)

* Harga x termasuk pos. (tambah rm3 je kot~)
* Design lain akan diupdate dr masa ke masa...
* Order sekarang utk pengeposan belian secara mega selewat2nya pd 3 September 2010. (supaya korg sempat pakai mase raya kan....) huhu

_________________________________________________________
 
Lelong sale - 2
 Khas utk anda penggemar Warna Biru... Sejuuukkkk mata memandang.... Belian Jimat, kongsi cantik dgn anak2 anda juga~
Koleksi - Cantik Box Set .
KOD : CBS 01
HARGA: RM15
ITEM:
1 x Brooch saiz 10sen
1 x Brooch Saiz 20sen
1 x Brooch Saiz 50sen

KOD : CBS 02
HARGA: RM15
ITEM:
1 x Brooch saiz 10sen
1 x Brooch Saiz 20sen
1 x Brooch Saiz 50sen

Belian Jimat, dengan aneka design brooch bunga... Boleh tukar2 selera anda dgn hanya satu belian.
Koleksi - Anggun Box Set
KOD: ABS 01
HARGA: RM20
ITEM:
2 x Brooch saiz 10sen
2 x Brooch saiz  20sen
1 x Brooch saiz 50sen

KOD: ABS 01
HARGA: RM20
ITEM:
2 x Brooch saiz 10sen
2 x Brooch saiz  20sen
1 x Brooch saiz 50sen

* Harga termasuk kos pengeposan. (so jom shopping cepat2
* Order sebelum tarikh pengeposan mega pd 3 Sept 2010.. ( bleh pakai mase raya kan...)
* Item tertera adalah apa yg akan disertakan. Tak boleh tukar2 design brooch.
* Set lain akan diupdate dr masa ke masa.


Cara Order:
1- SMS ke 0193703056 pesanan anda. ( sms shj)
2 - Saya akan respon berapa yg anda perlu bayar, dan no akaun bank (Maybank) akan diberi kpd anda.
3 - Buat Bayaran
4 - Pengeposan pesanan anda...

Monday, August 23, 2010

(Satzim' s Highlight...ep.4) ~Santek Brooch~ Raya Sale!!!... Variasi Baru Kerongsang Kristal & Mutiara Sempena Aidilfitri 2010...

Updated~
Raya Sale!!!

~Santek Brooch~
- Kini anda tampil yakin dengan design terbaru -
Bungkusan menarik utk belian 1-10 item (Bukan komersial)

 
Brooch Bunga Saiz 10sen. RM5.00 setiap satu
(belian 5 unit dan keatas dpt harga RM4.00 setiap satu)

 
Brooch Bunga Saiz 20sen. RM6.00 setiap satu. 
(belian 5 unit dan keatas dapat harga RM5.00 setiap satu)

 
Brooch with Box  (Gorgeous)
( 10 unit brooch 10sen + 10 unit brooch 20sen)
RM90.00   RM75 SHJ!!!(Komersial)


Brooch with Box (Fabulous)
( 5 unit brooch saiz 10sen + 5 unit brooch saiz 20sen)
RM45.00  RM 40 SHJ!!! (komersial utk jual smula)

Ingat! Buat tempahan sebelum 2 September kerana hari terakhir penghantaran item sempena Hari Raya adalah pada 3 September 2010 (Jumaat) .
lagi gambar >>>

Monday, August 16, 2010

(Satzim' s Highlight...ep.4) ~Santek Brooch~ Harga Pengenalan... mai2 beli...

New Unlocked Item>>
~Santek Brooch~

Special: Harga Promosi!!!
Harga ni sementara je... coz ni harga pengenalan.. next week harga akan diupdate smula.. so order la skang.. ok.. utk jimatkan kos pos, ape kata order la banyak2 trus.

Diskripsi produk:
RM4 > saiz 10sen
RM5 > saiz 20sen
RM6 > saiz 50sen.
Contoh Bungkusan

Cara Tempahan:
1. SMS ke 0193703056   (SMS shj) utk nyatakan item yg anda nak atau emel ke uwais_20@y.c.
2. Saya akan maklumkan jumlah akhir yg perlu dibayar.
3. Bank in duit. (No akaun akn diberi melalui sms)
4. Penghantaran Item...

PENTING!!!
Harga tertera x termasuk pos. 
Baca selanjutnya utk info pengeposan:

Wednesday, August 11, 2010

(Kurasakan Sekarang...ep.16) Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan 2010.

Salam Ramadhan...
Alhamdulillah, sempat jugak kita semua menjengah ramadan taun ni.
Rasa cam baru je kita puasa taun lepas, tup2 da pose smula.

Wokey, disamping rasa tawaduk kita dgn memperbanyak ibadah di bulan penuh barakah ini, saje2 la aku nk post entry ttg bulan pose kan...

Taun ni rasa cam simple je kot... X se'excited' cam taun lepas la.. asyik nk kuar g bazaar je.. even br sehari pose, aku juz beli kicap manis n kurma... (sanggup g mid sehari sebelum pose) semata2 nk beli kicap manis. Bukan ape, kdg2 lauk sahur dewan makan ni 'hado' sket... plus, mkn pagi2 buta, so x rasa pape.. jadi aku pon beli la kicap ni... say thanx to Kicap Manis Cap Kipas Udang. huhu

Untuk kali ni juga, aku beli kurma Yusuf Taiyoob... haha semut pun amat suke...

N sowie, xde grafik la... kejap ada mood, kejap xde mood.. hurm...
Nway selamat pose penuh tau~

Nota Kaki:
Sape tau pakej buffet ramadhan kt KL ni yg murah2 sket dalam budget RM10-30 ke... utk mkn2 n buka pose dak department seramai lebih kurang 80 org??? ada idea?

Random Posts