Tuesday, March 8, 2011

(Satzim`s Highlight...ep.8) Festival Seni 2010/2011 akhirnya berlangsung!

Wah, lama kan x hapdet.. sebenarnya, bnyak yg nk di hapdet ney, tp bz nak mati da sem ni... sume menda ke laut... alkisahnya, selepas tum tang tum tang! berlangsung la jgk feseni 2011 neh.. walopun padat gile UM ngan segala macam xtvt.. dah la sem ni pendek kan, sume xtvt sumbat sem ni... pening la jgk~

btw, Tahun ni masih berada di Kolej Kediaman Kelima, UM.. dan masih utuh bertanding sbg wakil residen 5th college... walopun....  disebaliknya kan.... sedeh!

Aku x tau sape, pengarah feseni 5th taon ni... sbb taun ni ala2 kontroversi memanjang pd team2 feseni.. sume kisah ada, panas punggung, panas telinga, sentap menyentap sesama sekretariat, hal syurga neraka pun timbul taun neyyyy..... haaa sape la ketuanya kt 5th neh??? haha

aku xmau cite panjang kt entri ney... sbb aku akan menggoreng2 isu2 hot pd entri2 yg akan aku post kejap je lg,.. ni mukadimah la kan setelah lama x updet! bz amatzzz~ (kalo la bz terhadap study bleh tahan cm neyyy) huhu

Agak terlambat, tp masih ada acara yang boleh anda dtg sokong.. pastinya manifestasi puisi... pop band pon menarik! dan pastinya Malam Juara2!!! tapi nan hado! taun ni x beraksi kt malam juara2... paham2 la kan... haha cite lebey2, next entri k!

No comments:

Random Posts