Monday, July 5, 2010

(Glamorama...ep.8) Demam Drama Korea. My girl, Full House, Sassy Girl dan seterusnya... hingga masuk mimpi... haha~

Huh, lame x update... hari ni nk cite ttg penyakit aku ni..
hihi,
'Demam drama Korea'...

peh, mesti Aima n Sham gelak2kan aku, koz aku ter'outdated' dgn kedemaman ini. padahal dorg da lama kebah pun.. tp aku br nk start... siot je...
rate: 4.5/5

wokey, alkisahnya, aku br je ter'addicted' ngan drama2 korea ni. ni sume disebabkan si Frank azri la yg bg pinjam external dia kt aku mase time final exam sem lepas. first2, aku tgk Full House. ketagih seyh, lepas satu, satu episod nk tgk, then study pon tah ke mana.. last2, habih je exam trus bls dendam.. org ajak kuar, aku x join juz duk dlm bilik je smpai 2-3 pagi..

bila kt umah, sambung ngan cite Sassy Girl. adoyai, lg la terbuai2.. haha.. abih cite tu sambung ngan cite My Girl. lama berehat sbb x sempat copy movie bnyak2, then aku g umah kwn aku kt kl, copy lg drama2 dr dia... then smbung tgk cite Boys over Flower n Oh My Lady.
 rate: 4.89/5 
(best la cite ni, koz hero tu muda cam aku)
 
rate: 4.899/5 
(haha, cite ni mula2 aku x ske ngan heroin ni sbb gaban sgt. tp lama2 lyn je la.. ske part cameo sassy girl mase ending tu..)
 rate: 4.967/5
(hurm cite ni agak padat.. cewah. x tau nape kwn2 aku xske cite ni, tp pd aku ok je.. cume, endingnye flat sgt... geram aku.. tu je yg spoiler. haisyh)
rate: 4.48/5
( cite ni terlalu slow pd aku... cume bergantung pd hero yg hot je.. tp mmg slow gak la... episod tgh2 br stat panas... tp boleh layan la jugak..)

skang, aku tgh layan Personal Taste...


aku penah  kena marah ngan mak aku coz asyik terperap dlm bilik je... sebabnye...

yelah kan, time cuti2 la duk umah, tp nk lyn cite kt tv, cam x best je....


ape yg best tgk drama kt lappy, aku bleh cepatkan part2 yg aku rasa 'membencikan'.. haha...


so, bg korg plak, ada cdangan drama pe yg best utk kita tgk sama2? eh tp sowie, aku x suke la tgk drama ni ramai2. aku nk tgk sorg2 je... nnt kang kalo aku sengih2 bila tgk ramai2 segan plak... haha..

2 comments:

Contact Lens Kelabu said...

memang menggelakkan pon...tu la orang suh tengok dlu xnak...skang bru nak tengok..weyh ko tengok gne ape?cd ke hardisk?bawak taw nnti..aku xtgk agi boyx over flower ngan my lady ngan cte ape lagi tah..bawak je sume2..yang dah tengok pon tengok skali lg ape slhnye kan..heheh

shahril cun said...

aku pun nak gak...

Random Posts