Friday, June 18, 2010

(Tirai Privasi...ep.6) Tag mengetag..... haisyh....

1)adakah anda rasa anda hot?
Aku x rasa gitu, tp org len slalu bgtau kt aku yg aku ni hot... haha.~

 
2)upload wallpaper yang anda guna sekarang...

3) cerita pasal wallpaper tersebut.
Pose yg menarik... Nampak muke pompuan2 melayu je. Cumi dgn senyum ayu kambing dia. Lin dgn senyum gatal, aima, senyum kerek je, n kyra cam gatal lebey je.. ahah abih la aku... yg penting muka laki ttp eksklusif.. haha~ yg penting mantop mase feseni tu.. haha prasan...

4) bila kali terakhir anda makan pizza?
Cik Aribah blanja aku n kosmate2 yg lain.. wuwu~ da lame kot. Dlm bulan3/4 ari tu da.. koz aku x suke sgt ngan pizza... suke salad je.. huhu

5)lagu paling latest anda dengar.
Asmaulhusna,... peh.. btol la... DCT nyanyi.

6)apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Berblogwalking ke blog org len.. tgh jg kedai.. isk2. Keja mase cuti...

7) dipanggil nama apaselain nama sendiri, anda?
.Rain.
Haha coz aku hot cam dia... pcaya ke? Tp btol la... haha
Satzim! yg laen tu, xperlu kot... hehe

8) tag lagi lapan orang.

 
   1     1. Hans
   2     2.Hana@Anne
   3     3.Sham
   4     4.Telor
   5     5.Frank
   6     6.Adieq Macho
   7     7.Cik Tot
   8     8.Dhiya

9)siapakah orang no. 1 kepada anda?
hans adalah blogger paling rajin dtg ke blog aku..... sgt peramah orangnya.. haha, pdhal x penah jumpe pon... 

10) katakan sesuatu kepada orang no.5
Frank Azry, kalo ko da pandai, sila2 la ajar aku tau... dynamic nnt kita study lg ye.. haha

11)no. 3 ada hubungan dengan sapa?
Nadzatul Aima. Diorang mmg rapat dr Pasum lg.. plus, sham pun rapat gile ngan Aina. Tp skandal paling hot dia ngan Radin...”cinta Radin Cinta suci”... suci ke?

12) bagaimana pula dengan no.4?
Telor, orang yang genius. Pandai tp pendiam yg amat... dia ada kapel k eek? X sure.. dia susah nk ckp...... isk2

13)pesanan kepada orang no.6
Erm, br prasan kt FB dia br bukak smula blog dia. So trus aku tag.. haha

14) kata2 cinta untuk orang no. 2.
Pergh,... bahaya ni.. nnt ada org mara seyh... tp knal ngan dia dgn entri kontroversi feseni Um 2010.. haha.

15)adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Ehem, dua2 ada blog. Haha, sorg kwn bek aku(dhiya) laki tau... n cik tot, pon kwn di alam siber.

16)berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda
1.    Dia sgt poyo, plus kalo bleh dia mmg sngaja nk sentiasa susahkan aku.. haha kejam.
2.    Dia xde la baek sgt, tp mmg excited kalo ckp ttg bab ‘telor’. Dia suke telor... haha
3.    Dia suke dtg luah prasaan, tp xde org layan. Wakaka, kalo ada pon kira kesian je la kan...
4.    Dia join team drama kolej aku, tp watak yg x penting pon.. ckup la skit je part dia..
5.    5 je ke, kalo bleh aku nk list bnyak lg ni.... ok yg last, zamel suke korek idung pagi2 sejurus bgn tido.. haha~

 18)perasaan anda semasa buat tag ini.
siot je.... malas seyh... 

19)Adakah anda tahu y si Razman itu sengal??
siapakah???

20)gay or lesbian
I’m gay. Haha... sila rujuk kamus dulu ye, gay tu ape..... haha... kontroversi la... saya mmg periang!

Amin, abis gak..... huh, zamel punye keje..... hampeh tol.

1 comment:

Nadzatul Aima said...

uit,,sdap2 je ngumpat aku ek,,,huhu siap ngko nanti,,,hhuuhhu

Random Posts