Friday, August 14, 2009

(kuis2 memori lalu...ep.9)..polio, BCG... takutkah anda dgn picagari?



Ingat atau tidak, bila ada peg kesihatan dating skul utk bg suntikan...
Darjah 1, darjah 6, form 3...
Yg penting aku xleh lupe mase skolah rendah, ada la mulut2 jahat cite nnti dia cucuk guna jarum yg dia bakar dulu la... n mcm2 lg...
anda pilih utk tgk dia cucuk @tak?

Tp, kalo mase darjah 1 dulu, lepas je student kena cucuk, cikgu terus pasang lagu, n juz blaja nyanyi lagu2 BI..
Ingat lg x:
Ba ba black sheep....
Yes sir yes sir....
One for my master n one for my ....
But not for the little boy that’s cry down the lane....
Btul ke lirik lagu tu? X ingat dah..
Tp, knapa mase f3, lepas kena cucuk, trus smbung kelas cam biasa???
Skang ni, kita kena survive sndirik... takut kena penyakit, so terpaksa la serah diri g klinik pelajar UM utk elak Rubela... adus!

1 comment:

[ sHams_eZue ] said...

lagu tu salah r..

baba black sheep..
have u any wool?
yes sir yes sir one bag full..
one for my master and one for my (xigt)..
but not for the lil boy that cries down the lane...

camtu r kot..

PreviouS EntrieS

Random Posts