Wednesday, March 23, 2011

(Refleksi Diri...ep5). Tacink~

KoRANGGGG.......
tau tak tadi ape yg berlaku?????
 isk2.... korg slalu x rasa korg x cukup duit....
korg slalu x rasa korg asyik nk beli henset baru je.. nk yg gempak2 je...
korg slalu x rasa asyik nk makan fastfood je??? huuuuuu



nk dijadikan cite kan, td aku ngan kawan2 g la makan kt kafe 12th, tgh aku tunggu nasi goreng belacan aku siap, si Azmi ni tegur aku... dia tgk kt order atas meja tu tulis ' Nasi putih separuh & telur dadar'.... aku x pasan pape, then si azmi ni ckp " Apis, mst org ni xde duit kan, sian dia, tu yg dia beli nasi pun separuh, ngan telu dadar".

ERKKKK< sentap gila! masalahnya empunya order tu depan aku.... bila aku tgk dia, arghhhhhhh, siannye dia... dia indian, tp aku x rasa dia mmg nk berdiet. huhu, aku cm, tetiba sedey...... motif?

yela, kita kadang2 kalo x makan ayam je kt dewan makan (5th kan ada dewan makan), mula la meronggeng nk makan kt kedai luar.

even dah makan petang tu, lepas kelas malam kol 10 pon still nk g makan KFC PJ. dah la skali g KFC x sah kalo RM14 ++.... isk2...

then, kalo kat fakulti mase siang2, mmg burn la makan tengahari kt kolej, sbb x sempat balik... so 'terpaksa' la melantak kt kafe fakulti je... walaupunnnnnnn:

apis, ko ada motor tau. kira bleh rushing jgk la utk balik makan kt kolej... tp ada sesetgh org yg xde motor or transport (nak harap shuttle bus, hauk la kannn) pun snggup balik utk makan makanan yg dah dibayar tu, walo pack jadual cmne pun, x pun tahan je la utk x makan tengahari... tapi kao????

huaaaaaaa, sedeynye.... slalu gak rasa aku xde duit... upenya ada lg org yg susah tp x nak show off je... hurmmm... moga sama2 senang di kemudian hari...
(tp still mls nk rushing balik kolej makan tgh hari...)

3 comments:

pandafever said...

ko memang.....

Anonymous said...

lembutnya hati ^^

IRAH HAJERAH AZMAN said...

aku bet india tu vegetarian, sebab tu dia x makan daging :|

Random Posts