Friday, April 16, 2010

(Refleksi Diri...ep.2) Selamatkah Musuh Islam Selama2nya? Renungkan...

sebenonye, ada jugak kebaikan online di masa2 study week ni... huhu. kali ni ana mau ajak anta antuma antum (sori BAarab aku tunggang langgang sket) menghayati dan merenungi kejadian2 yg smakin hari smakin jelas memberi gambaran bahawa dunia kini smakain panas dgn noda, smakin parah dgn kelalaian umatnya,,...

uwah, ana bukanlah baik sgt cuma, ana x mau blog ana semata2 membawa kemaksiatan.... jd ana lebih selesa seimbang dr segala aspek.. hihi

oklah. kt sini ada 2 benda yg ana mau tunjuk,,... kedua2 vid amat menyentap sanubari ana bila ana tengok... jd, utk sentapkan sanubari anta2 skalian, tgk la vid. kalo wifi kt kolej lembab, nasib la.... g la cr port kt McD ke... KFC ke.... ok?

vid pertama>>>

video

haa... amacam> jd kalo anda eh silap, anta2 mau g clubbing, beware ye.... kita x tau bila lantai dancefloor itu akan ranap.... next:

vid kedua>>>

haa... keajaiban bukan? hurm, entri ni bukanlah nk memprovokasi or memanipulasi isu ni.... tp, sama2 la kita hayati dan renung peristiwa2 keliling kita yg umatnya smakin pincang akhlak... wah2. bertazkirah plak... huhu. itu sume hak peribadi. yg penting hati baik, dan jg dosa pahala ok... wassalam.

2 comments:

hans said...

Allah ada untuk balas
buktinya Ariel Sharon nak mati pun seksa

gman said...

this is fake

Random Posts