Friday, March 12, 2010

(Satzim's Hotspot...ep.4) Festival Seni Universiti Malaya 2010 Kembali Lagi!!!

Apakah muslihat disebalik publisiti ini? adakah aku salah sorg dr sekretariat Festival Seni UM 2010???

ohhh, tak, aku hanya biasa2 je... bukanlah org penting pun..... (najib, kalo ko bace entry, ko tau yg aku ni merendah diri tau).

Ape yg best dgn FESENI ni? uish, best giler. bg yg x cukup seni, bleh dtg utk mensenikan kan diri. bg yg dah berseni, dtg utk touch seni anda. bg yg terlebih seni, dtg la jgk utk seimbangkan seni anda tu.....

Tp, aku x berminat la nk cite secara keseluruhannya, sbb aku ni mmg bukan org penting FESENI '10 ni. Saya mengesyorkan (@mengsyorkan?) a.k.a menjemput anda sume dtg la pd mlm 16 & 17 mac. persembahan mlm tu sume best2! (ha aku da bg hint ok)

sesungguhnya, FESENI ni mempunyai level dan prestijnya yg tersendiri. Jd, rugi la sgt2 kalo anda x mao join dan menonton persembahan2 istimewa. x silap aku harga tiket RM3.

so, utk org luar, aku jgk bg info ttg kemudahan rumah penginapan dlm kawasan UM (RUMAH UNIVERSITI)

> Deluxe Room
promotion : RM108.00 nett (per night)
> Executive Room
promotion : RM120.00 nett (per night)
> Suite Room
promotion : RM150.00 nett (per night)

-extra bed RM25
-extra mattress RM10

Contacts:
Rumah Universiti KKUM Berhad
tel: 037956028
So, sesape yg rase nk tgk tp x de tmpat nk tido, jd blehlah duk kt umah u tu....Datang jgn x datang ye!

1 comment:

Hana's Love Nest said...

Kontroversi murah untuk aku naikkan visitor then naik kan earning..puhleaseee! aku tak bape kesah ekceli..niat aku berblog pon saje2, aku boleh type ape yang aku suke, kalau kau tak setuju, masalah kau. BTW, kau yakin ke duit nuffnang masuk dengan lajunya dalam akaun aku sebab aku buat pasal entry ni je???? Dah berpuluh2 entry aku buat...takat tu je pun earning aku. NI kan pulak entry pasal fes seni ni. Adeyh~

Hati kau bengkak dengan ape yang aku taip contohnya 'tak de lah bagus manapun' kat dalam tu??..itupun masalah kau. Sama lah jugak aku sakit hati sebab kalah, itu masalah aku yang aku nak share kat blog. Statement aku memang lah tak matang. And aku pun mengaku aku ni tak matured mana weyy.. biasalh perempuan cakap ikut hati..tu pun kau tak boleh fikir. Habis kau matang sangat??? Kenapa?? nak suruh aku delete entry tu???

1st : Aku tak cakap pun yang juri dalam pertandingan tu merupakan penyelia kk3. Yang aku maksudkan..pengurus peserta.

2nd : Its not about being greedy ke ape..terang2 kot aku nyatakn dalam entry tu..'bukan tak bersyukur ke apa'..tapi tak puas hati lah bila dengar cerita2 macam tu.

3rd : Perlu ke kau amek serius aku nyatakan 'gua tak nak fight dengan tempat ke-3, nak no.2 jugak'??

4th : Aku tak riak, or tak ikhlas or takbur sebelum persembahan..aku tak de pun cakap aku ni pro dancers ke ape okay..so, jgn sesuka hati nak kata hati orang lain busuk. Sebab hati kau pun belum tentu wangi..

5th : Aku baru nak buat entry pasal tarian creative untuk memuji kehebatan 5th college yang jadi juara. And U deserve for it. Just like apa yang aku bagitau dalam entry pasal kolej 12 menang juara. They deserve for the place.. Kalau betul satu team tu deserve, aku tak kan fight okay.. aku tau untuk 5th pulak, tarian korang abang Hamid yang choreograf kan??? korang memang hebat lah sebab dulu dia pernah choreograf tarian creative kitorang then dapat no. 2. Dia memang choreographer yang hebat. Itu yang memang sah2 menda yang kitorang dah boleh jangka dari awal. Aku tak kan fight.So, congrats btw.

Oklah..panjang sangat dah entry aku So, aku nak bagi pesanan penaja yang aku letak kat blog yang maybe ko tak perasan kot...

"Whatever I publish here doesn't need anyone's approval or filthy statements. You enter and exit nicely, because I don't like to be nasty. There's an 'X' icon somewhere around the right hand corner of the page. So, if you don't like what U see, you know what to do. Lets be nice to each other, shall we? :))"


p/s: aku approve comment kau sebab itu still lagi consider as 'constructive criticm' yang mana memang sangat di alu2 kan ke blog aku.. next comment kalau agak harsh lagi mungkin akan di delete. Sekian~

Random Posts