Wednesday, June 24, 2009

(kuis2 memori lalu ep.2); kengkawan maser f1




dulu aku dapat kelas 1 al khindi( tak tau khindi or kindi) wat ever… huhu
guru kelas mmg gempak abis, cegu norol hida n sir fakha… kelas kitorang adlh kelas yg plg best kot…huhu sbub pe, sbub kelas kitorang satu2nya ada baju kelas. x mcm 1 razi tu kan, gempak je lebih, baju klas ader dlm loker bilik guru, padahal takder pon.. haha tu sume berkat krajinan sir fakha yg rajin…
aku ingat lg satu hari ahad, dak klas kitorang, dipanggil utk satu sesi ‘luah perasaan’… haha lawak tol. so mase tu memasing meluahkan perasaan terhadap org lain kalo2 ader x puas hati or anything la…. lawak gile dowh!
peristiwa len yg aku takleh lupe, aku dibebel cikgu BI kesayangan aku, teacher norani sulaiman. alkisahnya, dia bg handout, then suh anta, faiz pendek tak siap lagi, then dia pinjam aku punye jap. tetibe t. nora pgl nama aku tuk anta tapi aku lmbt sket sbub tgu si faiz. so mmg tak smpat nk staple la..pastu aku pusing belakang nk pinjam stapler, antara ayat yg kuar dr t. nora “awk letak otak kt maner? kat buntut ke?"aku rase sbub dia nmpak buntut aku mser aku pusing blakang)” haha. adoi hampeh tol faiz, tak pasal2 aku kena1. tapi yg penting bukan aku je la.. ramai lagi sbenarnya yg kena… haha

No comments:

Random Posts