Saturday, July 24, 2010

(Satzim' s Highlight...ep.3) Biskut feveret aku... Anda Mau?

Taraaa... ha, entri kali ni still nk promote ttg kuih raya... Bukan pe, kuih raya yg aku dah try ni sedap seyh.. haa.. kalo x caya, layan dulu pic ni>>>
erm.. ni br 3 jenis... blum lg jenis2 lain... kalo korg nk tgk jenis2 len, sila ke Cendana Cookie.
Ketiga2 cookies ni aku ske, n yg paling aku suke B8. Double Chocolate (yang 3 ketul kanan bawah)..
Kalo x caya sedap ke x, tanya Sham. Dia da try biskut ni..

Next, aku ske yg B64.Fancy Donut (yg wajah mcm donut tu la)... Biskut ni kiut kan... lain dr yg laen... Even rupanya kelihatan sgt unik, tp rasa pon ttp mantop! Sham pon da rasa gak... 

Dan yg satu lg tu B78. Sweet Heart Almond. Yg ni rasa chocolate putih... pergh... 
sedap seyh...kita tgk pic lg...>



haaa... ni baru review 3 jenis.... so, tgu ape lg korg... cepat2 la buat tempahan... buat tempahan awl2, then awal2 or tgh bulan puasa da boleh dpt... 

bg yg ada adik kecil kt rumah tu, biskut donut ni mmg sesuai tuk dorg. 

Tgu ape lagi, tempah skarang!!!

4 comments:

CaraLov3 said...

beznyep! beznyep!
sumer nmpak sdap

satzim2u said...

apa lagi... beli la.. hehe
satu dua balang utk famili...

CaraLov3 said...

adoyai
biskut raye x ley beli awal2
x smpat pagi raya, biskut da licin
huhu

satzim2u said...

haha..
tempah dulu...
bile nk amik bleh decide sndiri...
dak um ke ni?

Random Posts