Wednesday, February 24, 2010

(kurasakan sekarang...ep.10)... Sibuk dan x menentu....

Lame nye x update blog ni. bukan la bz sgt pon, cuma mmg xde mood nk update blog ni. sesungguhnya sem 2 amatlah penat dgn xtvt2 kolj dan fakulti.

sesungguhnya, amatlah banyak modal2 utk dijadikan entri blog ni, tp bila tibe time nk taip je, trus xde mood. camne tu? mungkin semua ni sbb penat latihan sempena Festival Seni Universiti Malaya 2009/10 (FESENI).

mmg pack gila latihan skang. siang dgn kelasnya, mlm dgn latihan feseni. akan dtg masuk bulan Mac, whoa!. berlembang xtvt kolej. x terlarat rasanya nk buat semua. tp still kena aktif la demi utk stay kolej. xkan la idup senang lenang, tp last2 bila x dpt stay kolej, mulalah tuding jari pd org.... hurm, hrp2 dpt la stay kolej.

sekejap je dah setengah semester. so mmg bercampur dgn test dan mid term nyer ujian lg, amat memeningkan kepala. so semua ni la yg meyumbangkan keletihan dan ketiadaan mood nk update blog ni... x pe lah, kalo aku free nnt, aku update ye... dan rahsia terbesar ketika ini dan waktu ini >>>>>pssssst....> "saya sedang ponteng kuliah dynamics"<<<<<... ayarkk! bukan bangga dgn kepontengan ini, (jgn ikut perangai sy haha)... tp skali skala x pe la kan.... 1st time ni... haha.
alamak, panjanglah pulak aku melalut ni... so, c u later ya!!! tata.

No comments:

Random Posts