Sunday, January 31, 2010

(Wacana Ilmu...ep.8) Diskusi Ilmu bersama mahasiswa. - Isu PRK UM 09/10

Salam kpd korg sume,
Ok, hr ni, kita juz lyn slide2 yg tlh aku printscreen. Sedikir diskusi ilmu, antara penyokong Gerak dan ProM. Aku x sure bleh nmpk ke x, tp ni je yg aku bleh ushakan.

Jadi, baca dgn positif ye. jgn terlalu taksub dgn apa yg anda wakili, kerana itu x melambangkan anda mahasiswa yg berkualiti. Wah! ayat mst gempak weyh! haha

papepun, layan je la ok...

Hurm, kalo nk tgk lebih jelas, terus ke Galeri Foto Satzim
So? Jd, walau apapun yg berlaku, kita juz tgu keputusan PRK UM ni.... jgn la bising2 kuar result lmbt, sebab anda sendiri yg x puas hati dgn result itu.

dan, satu lg, hrp xde musuh2 da lps PRK ni. bukan pe, mmg kdg2kita terpengaruh dgn emosi, nk2 pulak kena hentam, tp bg yg suke mengomen dan menghentam org tu, fikir lah jugak, org lain pun ada perasaan. ingat senang ke nk berjaga setiap mlm nk siapkan banner, flyers dan sebagainya, walopun kita x sehaluan, tp ini jln yg aku dah pilih, so hormatilah keputusan org.

ni, dah la kita ni bersusah payah sbg jentera parti, pandai2 plak nk hentam org, last2 ko yg bawa diri. apa kes? so, pls tlg faham keadaan org lain juga. PRK is PRK. Tamat PRK, hope xde lg nk ungkit kisah2 ProM or Gerak lg bagus. Boleh. x best lah sbb menda kecik pon bleh buat x bertegur sapa... aduh...

tu lah manusia, susah nk dijangka kan.... nway, Semua yg terbaik utk anda sume....

>nntikan entri perihal suara mahasiswa UM, NC prihatin.

Disclaimer: Semua pengisian bg entri ini adalah berdasarkan pandangan peribadi penulis. Tidak dipengaruhi oleh mana2 pihak. Harap Maklum.

No comments:

Random Posts